לוגו פסיכולוגיה עברית

×Avatar
אני מסכימ.ה להצטרף לרשימת התפוצה לקבלת עדכונים ומידע שיווקי
זכור אותי

חיפשת ?

כל תושב זכאי לקבל שירותי בריאות נפש. על מנת לקבל טיפול נפשי ניתן לפנות לרופא המשפחה או למוקד קופת החולים (אליה שייכים). הטיפול יינתן במרפאות בריאות הנפש של קופת החולים, במרפאות משרד הבריאות או במרפאות נוספות איתן התקשרה הקופה.
בנוסף, קופות החולים יוכלו להציע שירות על ידי מטפלים עצמאיים, שלא במרפאה לבריאות הנפש. לקבלת פרטים בדבר קבלת הטיפול והסדרי התשלום, יש לפנות לקופת החולים.
 
רשימת מטפלים כללית מטפלים דרך מכבי פסיכולוגים כללית פסיכולוגים מכבי פסיכולוגים מאוחדת מטפלים דרך לאומית
ברשימה הבאה תמצאו . ניתן למקד את החיפוש באזור בארץ.
לא נמצאו חברים המתאימים לתנאי החיפוש., לחצו לרשימת כל המטפלים

במסגרת הרפורמה בבריאות הנפש כל תושב שזקוק לכך לפי שיקול דעת מקצועי, בכל גיל – זכאי לקבל שירותי בריאות נפש.

היכן ניתן הטיפול?

בהתאם להפניית קופת החולים אליה שייכים, הטיפול יינתן במרפאות בריאות הנפש של קופות החולים, במרפאות משרד הבריאות או במרפאות נוספות איתן התקשרה הקופה.

בנוסף, קופות החולים יוכלו להציע שירות על ידי מטפלים עצמאיים, שלא במרפאה לבריאות הנפש. לקבלת פרטים בדבר קבלת הטיפול והסדרי התשלום, יש לפנות לקופות החולים.

כמה עולה טיפול דרך קופת חולים?

טיפול נפשי הניתן במערכת מרפאות בריאות הנפש הוא ללא עלות. עבור ביקור אצל רופא פסיכיאטר, במסגרת מרפאה לבריאות הנפש או במסגרת בית חולים פסיכיאטרי תיגבה השתתפות עצמית לרבעון (תלוי בקופת החולים) בדומה לביקור אצל רופא שניוני. עבור ביקור אצל פסיכיאטר במרפאת חוץ פסיכיאטרית של בי"ח כללי תיגבה השתתפות עצמית לרבעון.

קופת החולים רשאית להציע טיפולים על ידי מטפלים עצמאיים בתשלום מופחת. הטיפול על ידי המטפל העצמאי מיועד רק למי שמעוניין בכך ואינו מעוניין בשירות במרפאה לבריאות נפש. 

 

מידע מלא ותשובות לשאלות בנושא הרפורמה בבריאות הנפש זמין באתר משרד הבריאות​​​​​​​